Hur kan jag returnera mitt paket?

Om du har läst och inte hittat en lösning i vår kunskapsbas, vänligen skicka in en biljett.

Vi förstår att det ibland inte blir som du tänkt dig med ditt köp, och det är helt okej! Om du behöver returnera din beställning inom 30 dagar efter mottagandet (som du kan spåra med hjälp av det spårningsnummer som vi har angett) så hjälper vi dig. Allt du behöver göra är att kontakta vår kundtjänst på support@spirual.com och berätta varför du vill returnera din produkt. Vi tar hand om resten!

Bara en snabb heads up, observera att kunden är ansvarig för kostnaden för retur  frakt, och vi kommer inte att kunna täcka några avgifter. Om du vill veta mer om hur vår returpolicy fungerar är du välkommen att läsa den.