Hvordan kan jeg returnere pakken min?

Hvis du har lest og ikke funnet en løsning i kunnskapsbasen vår, vennligst send inn en billett.

Vi forstår at kjøpet ikke alltid står til forventingene, og det er helt greit! Hvis du trenger å returnere bestillingen din innen 30 dager etter at du har mottatt den (som du kan spore ved å bruke sporingsnummeret vi oppga), er det ikke noe problem. Alt du trenger å gjøre er å kontakte vårt vennlige kundestøtteteam på support@spirual.com og fortelle oss hvorfor du ønsker å returnere produktet. Vi tar oss av resten!

Vær oppmerksom på at kunden er ansvarlig for kostnadene ved returfrakt, og vi vil ikke kunne dekke eventuelle gebyrer. Hvis du vil vite mer om hvordan returpolicyen vår fungerer, kan du gjerne sjekke den ut.