Hvordan bruker jeg Spirual?

Hvis du har lest og ikke funnet en løsning i kunnskapsbasen vår, vennligst send inn en billett.

Bruk av Spirual fossefall er enkelt, og det er definitivt en morsom måte å slappe av på!

La oss komme i gang. Først må du sørge for å sette fossen din på en jevn og flat overflate i et godt ventilert rom, og ikke glem å holde det unna åpne vinduer eller vifter.

Deretter velger du en røkelseskjegle du virkelig liker, og plasser den på toppen av fossefallet. Nå er det på tide å tenne kjeglen med en fyrstikk eller lighter. Etter noen minutter vil du kunne nyte den fredelige og beroligende effekten av røyken som sakte fosser nedover fossen – enkelt!