Hvordan bruger jeg Spirual?

Hvis du har læst og ikke har fundet en løsning i vores vidensdatabase, bedes du indsende en billet.

Det er en let sag at bruge dit Spirual Vandfald, og det er helt sikkert en sjov måde at slappe af på!

Lad os komme i gang. - Først skal du sørge for at stille dit vandfald på en glat, flad overflade i et godt ventileret rum, og glem ikke at holde det væk fra åbne vinduer eller ventilatorer.

Vælg derefter en røgelseskegle, som du kan lide, og placer den oven på vandfaldet. Nu er det tid til at tænde keglen med en tændstik eller lighter. Efter et par minutter vil du kunne nyde den fredfyldte og beroligende effekt af røgen, der forsigtigt vælter ned ad vandfaldet - nemt og enkelt!