Vilka doftstrutar medföljer Spirual vattenfall?

Om du har läst och inte hittat en lösning i vår kunskapsbas, vänligen skicka in en biljett.

Vi har några fantastiska Spirual vattenfall-kottar till dig i alla möjliga fantastiska dofter! Välj bland uppfriskande fruktiga inslag av Äpple ochCitron, söta blommiga dofter av Lilja och Ros, de lugnande tonerna från Lavender och Rosmarin, de lugnande egenskaperna hos Grönt te, eller den delikata aromen från MyntaKörsbärsblomma/Sakura och Jasmin. Varsågod och hitta din favorit!